Τα Crypto Basics η σειρά σεμιναρίων για αρχάριους των ψηφιακών νομισμάτων επιστρέφουν στην Αθήνα με μόνιμο χώρο διεξαγωγής με αφορμή το άνοιγμα των νέων γραφείων της 2S PRO GROUP. 

Σε ένα νέο χώρο στη Νέα Ερυθραία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κλείσουν την θέση τους και να παρακολουθήσουν το σεμινάριο σε κλειστά γκρουπ των 4 ατόμων. 

Τα Crypto Basics απευθύνονται σε όλους τους αρχάριους και σε όλους όσους θα ήθελαν να κατανοήσουν την τεχνολογία πίσω από τα ψηφιακά νομίσματα (blockchain) και να λάβουν την τεχνογνωσία να αγοράσουν, να αποθηκεύσουν αλλά και να ρευστοποιήσουν με απόλυτη ασφάλεια τις επενδύσεις που θα επιλέξουν να κάνουν.

Σε ποιούς απευθύνεται:

·         Ιδιώτες και Επιχειρηματίες (Άντρες και Γυναίκες άνω των 18) με καμία ή ελάχιστη γνώση περί των ψηφιακών νομισμάτων

·         Άτομα με βασικές γνώσεις Αγγλικών και χειρισμού υπολογιστή

Το workshop περιλαμβάνει δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει:

·         Εισαγωγή στα βασικά του blockchain: Θα μάθετε τα πάντα γύρω από την ιστορία αλλά και την τεχνολογία του blockchain και το λόγο που αυτή αποτελεί καταλύτη για μία οικονομία διαφάνειας και αξιοπιστίας.

·         Ψηφιακά νομίσματα είδη και κατηγορίες: Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις κατηγορίες των ψηφιακών νομισμάτων, τη χρήση τους και τα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά.

·         Ανάλυση της πορείας της αγοράς: Ξεκινώντας από το 2013 θα σας παρουσιάσουμε την εξέλιξη της αγοράς έτσι ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τη λειτουργία της και να αναλύσουμε μαζί τις τάσεις ανά χρονική περίοδο.

·         Ανάλυση Κινδύνων: Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τους πιο σημαντικούς κινδύνους όσο αφορά τα ψηφιακά νομίσματα και τους τρόπους αποθήκευσης τους.

·         Τρόποι αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων: Θα σας παρουσιάσουμε τις μεθόδους αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων και θα σας καθοδηγήσουμε στην ενεργοποίηση και χρήση της δικής σας συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων.

Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει:

·         Εκπαίδευση πρόσβασης σε πλατφόρμες ανταλλακτηρίων και χρήσης συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων: Θα εκπαιδευτείτε στην εγγραφή και στο άνοιγμα λογαριασμών σε μεγάλα ανταλλακτήρια καθώς και στη χρήση συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων.

Οι συμμετέχοντες στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

·  Φορητό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο

·         Κινητό τηλέφωνο

·         Ενεργό λογαριασμό e mail

 Με τη συμμετοχή σας στο workshop  θα μάθετε πως να αποκτήσετε πρόσβαση στην νέα ψηφιακή οικονομία με ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο.

Οι συμμετέχοντες στο δεύτερο μέρος θα λαμβάνουν ως δώρο συμμετοχής μία συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων αλλά και άλλα δώρα που θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook.

Η  συνολική διάρκεια του workshop είναι 4 ώρες και το κόστος συμμετοχής είναι στα 150 ευρώ ανά άτομο.

Το workshop θα διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση στα γραφεία της 2S PRO GROUP στη Νέα Ερυθραία, Αναξαγόρα 5, 2ος όροφος. 

Για κρατήσεις εγγραφείτε εδώ ή επικοινωνήστε απευθείας στο workshop@cryptobasicspro.com  και τηλεφωνικά στο 2106203947